{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
310 visninger | Oprettet:

Hvordan man vælger bil? {{forumTopicSubject}}

En bil er sandsynligvis det næststørste køb, du nogensinde vil foretage (efter et hus), så det er afgørende at vælge den rigtige. Her er de vigtigste ting, du skal overveje for at sikre dig, at du ender med at vælge den rigtige bil til dig. Når du har læst disse tip, kan du tjekke vores bilvalg - det er en fantastisk måde at indsnævre dine muligheder med bare et par klik.

Budget
Beslutning om dit budget er den første ting, du skal gøre - når alt kommer til alt, vil dit valg af bil være begrænset til det, du har råd til. Dette strækker sig også til dine månedlige udgifter - brændstof-, skat- og forsikringsomkostninger kan ende med at blive en grim overraskelse, hvis du ikke er opmærksom på pungestrengene. Vær dog ikke bange for, fordi carwows bilvalg vælger al stress og usikkerhed ud af processen. Du indtaster blot det prisområde, du gerne vil se på, og bilvælgeren viser automatisk passende biler, inklusive alle andre krav, du har angivet. Du kan blive overrasket over at se nogle dyreere biler vises i din prisklasse takket være de fantastiske rabatter, der tilbydes fra carwows netværk af forhandlere. Og husk - størstedelen af ??nye biler købes på pcp-finansiering, så regn ud, hvor meget du har råd til hver måned også,

Anvendelse

Den næste ting, du bliver nødt til at overveje, er, hvad du skal bruge bilen til. Hvis du bor i et centrum og kun bruger din bil til shopping og pendling, skal du tage højde for den mængde parkeringsplads, du sandsynligvis har - du vil måske have noget relativt lille. Alternativt, hvis du bor på landet, skal du tænke over, hvor dårlige forhold der er om vinteren, og om du har brug for en bil, der kan håndtere dårligt vejr - måske vil du have en 4 × 4.

Bodystyle

Overvej derefter, hvad du regelmæssigt bærer, og hvilke stilarter af bil du kan lide. Hvis du ofte går på skolekørslen, er du nødt til at planlægge plads til dine børn, men hvis dine børn er specielt sociale, kan de muligvis bringe venner hjem, hvilket betyder, at du bør overveje at købe en bil med ekstra plads - måske en syv-personers. Hvis du er en hundeejer, skal du tænke over, hvor meget plads din lodne ven har brug for i bagagerummet, og om de vil kunne springe op i det. Ligeledes, hvis du har ældre slægtninge eller meget små børn, kan en SUV være nyttig, fordi den ekstra højde gør indgangen til kabinen lettere.

Hastighed

Hvis du køber en bil som et par, er dette et område, du måske ikke er enig i. Du skal tænke over, hvor hurtigt du vil have din bil til at være. Som en generel regel - jo hurtigere en bil er, desto mindre effektiv er den. Hvis du har et øje med dine månedlige udgifter, kan du tænke på en langsommere bil, der er mere brændstofeffektiv. Hvis du nyder fornemmelsen af ??hastighed eller acceleration, regelmæssigt bruger tid på motorvejen eller nyder at prale med dine kammerater, vil du have en hurtigere. Med mere hastighed kommer større omkostninger - ved pumper, på din forsikring og vedligeholdelse - men for nogle købere kan en hurtig bil få dem til at føle sig specielle, hver gang de kommer bag rattet.

Brændstof

Når du har tænkt på den slags acceleration, du gerne vil have fra en bil, skal du også overveje, hvilken brændstoftype der er bedst til dine behov. For byboere vil vi anbefale at undgå de ekstra omkostninger ved en diesel og få den billigere benzinindstilling - du sparer penge på købsprisen, og for korte rejser vil forskellen i brændstofomkostninger være minimal. Mange mener, at de burde købe diesel for at få den bedste økonomi, og til en vis grad er dette sandt. I mange tilfælde er du dog nødt til at dække enorme milages årligt for at tilbagebetale bilens og brændstofets ekstra omkostninger over en benzinversion. Kun dem, der regelmæssigt bruger tid på motorvejen eller bugsering, bør overveje en diesel.

Gå nu og vælg en!
Besøg vores bilvælger, vælg, hvor mange sæder du har brug for, hvad du vil bruge det til, hvor hurtigt og hvor effektivt du gerne vil have det, så lad vores system gøre alt, hvad der er benarbejde for dig. Du kan se din valgte bils gennemgang eller gå lige videre til vores side med nye biltilbud.

Source: https://www.carwow.co.uk/guides/choosing/how-to-pick-the-right-car-0159  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Hvordan man vælger bil?

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside
x