{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
530 visninger | Oprettet:

Sådan vælger du den rigtige E-cigaret {{forumTopicSubject}}

Du har set folk dampe og vil gerne prøve det selv. Det er simpelt nok, ikke? Bare skift din cigaret ud med en e-cig eller en anden vape-enhed, og det er det, du er færdig. Enhver gammel e-cig vil gøre arbejdet. Det er desværre ikke tilfældet.

Der er tusindvis af forskellige e-cigaret- og vapingenheder lavet af hundredvis af producenter, hvis ikke flere, og hver enkelt er forskellig fra den næste.

At vælge en e-cig eller vape som førstegangsbruger kan være en svær og stressende opgave. Medmindre du har forudgående kendskab til disse enheder eller har en ven, der også bruger en, er der stor sandsynlighed for, at du tager billeder i mørket, hvis du køber en uden at lave din research først. Det kan faktisk være så kompliceret, at du måske tror, ??at vende tilbage til simple cigaretter er den nemmeste mulighed, især når ord som "box mod" og "atomiser" bliver kastet rundt, som om de er universelt forstået.

Selvom det ikke er den nemmeste ting i verden at vælge din e-cig, bliver processen meget nemmere, når der lægges lidt tid og tid på din beslutningstagning. Derfor har vi lavet denne korte guide til at hjælpe dig med at beslutte, hvilken type e-cigaret du skal købe.
Bestem, hvilken type E-Cig du har brug for
Der er en række forskellige stilarter af e-cigs og vapes. De spænder fra miniaturemodeller, der ligner rigtige cigaretter som vores V-Pack II til store 'box mod' stil e-cigs, der ser mere tekniske ud og er designet til mere avancerede vapers. For mere info, besøg vores E-cigaret butik Danmark - https://dk.vawoo.com/da

Mens alle e-cigs fungerer på samme måde – ved at varme e-væske op for at producere damp, der derefter indåndes og efterfølgende udåndes – er der store forskelle mellem forskellige enhedstyper.
1. Cig-a-likes
Vaper Empire V-Pack II Series E-cigaretsætV-Pack II-serien fra Vaper Empire er et letanvendeligt e-cigaretsæt i den cig-a-lignende stil. Kompakt, enkel og raffineret.Cig-a-lignende enheder ligner tobakscigaretter. De har små batterier med healing coil og e-væske indeholdt i en cartomiser. Disse bruges på samme måde som en rigtig cigaret - du tager et langt træk, før du puster ud. To af de store fordele, de tilbyder, er bærbarhed og brugervenlighed. For rygere og tidligere rygere kan de være meget nemme at bruge, da de ligner de cigaretter, som de har til formål at erstatte, og de bruges på stort set samme måde, kun uden behov for en lighter. Sæt en cartomiser (patron indeholdende e-væske) til e-cig-batteriet og begynd at puste - det er alt, hvad der skal til. Hos Vaper Empire tilbyder vi en af ??de bedste cig-a-lignende enheder på markedet, vores V-Pack II Series , som er designet med brugervenlighed og dampkvalitet i tankerne.
2. Vape penne og mindre tanksystemer
Disse bevæger sig væk fra det cigaretlignende udseende og har en størrelse, der ligner en tuschpen, deraf navnet 'vape pen'.

De inkluderer en genopfyldelig tank til opbevaring af e-væske og udskiftelige spoler, og batterierne holder meget længere end dem i en typisk cig-a-lignende enhed. I modsætning til de fleste cig-a-likes begynder disse enheder at fordampe e-væske, når du trykker og holder en knap nede. Hos Vaper Empire har vi en række forskellige e-liquid vape-penne at vælge imellem, herunder vores kompakte Vantage-serie og vores V-Twist-serie med variabel spænding.
3. Vape mods og større tanksystemer
Disse er den største type e-cigaret og kommer i en række forskellige former og størrelser. I disse dage er de for det meste kasseformede, deraf navnet 'box mod', og fungerer som et større tanksystem med større, længerevarende batterier.

De har en højere kapacitet i deres tanke til e-juice, og de producerer generelt større, tykkere dampskyer. De har ofte også justerbare indstillinger, såsom luftstrøm og variabel spændingskontrol. De er også den dyreste type e-cig og kan koste alt fra $30 helt op i hundredvis.

Hos Vaper Empire tager vi en brugervenlig tilgang til box vapes med vores Vibe-serie, som tilbyder den kraft, du ville forvente af en vape-mod uden de besvær, mange er kommet til at forvente. Den er udstyret med en tank med høj kapacitet, 2000mAh genopladeligt vape-batteri og en enkelt knap, der styrer alle dens funktioner.
4. Pod vape systemer
Vaper Empire VIGGO Series Pod VapeVIGGO Series pod vape er den nyeste e-cigaret fra Vaper Empire. Nem at bruge, ultra bærbar og langtidsholdbar. Den perfekte vape.Selvom der er dem, der foretrækker cig-a-likes på grund af deres lille størrelse og brugervenlighed, er pod vape-systemer hurtigt ved at blive den nye cig-a-like for mange vapers rundt om i verden. Pod vapes, ligesom cig-a-likes, tilbyder et højt niveau af bærbarhed på grund af deres kompakte størrelse og er ligeledes nemme at bruge, men tilbyder mere kraftfulde batterier, højere kapacitet tanke kendt som vape pods, og bedre hals hit og damp smag takket være til deres brug af nikotinsalte. Hvis en pod vape lyder som den rigtige e-cigaret for dig, så tag et kig på vores nye VIGGO serie pod system .
Ting at tænke på
Det er lige meget, hvem du er, der er faktorer, du skal overveje, når du leder efter den bedste e-cig, der passer til dine behov. Det er værd at tage højde for alle disse faktorer, så du kan træffe den mest informerede købsbeslutning.
Brugervenlighed
Hvor vigtig er enhedens brugervenlighed for dig?

Cig-a-likes er de enkleste enheder. Alt du skal gøre er at skrue cartomiser i batteriet og bruge den som en normal cigaret (kun uden at tænde enden med en flamme). Når du er færdig med cartomizeren, smider du den væk og skruer en ny på plads.

Tanksystemer er heller ikke meget sværere. Den vigtigste forskel er, at du har en tank, som du genopfylder med e-væske. Med tanksystemer kan spoler slides, og de skal lejlighedsvis skiftes. De skal også rengøres semi-regelmæssigt. Derfor er de mere hands-on.

Større mods og tanksystemer er mere komplekse og er ikke ideelle til nybegyndere. Disse har ofte skærme, flere knapper og er langt mere delikate.

Pod vapes er lige så nemme at bruge som cig-a-likes og næsten lige så kompakte, men de tilbyder mere batteristrøm, forbedret dampudgang og mere e-væske i deres cartomisers (pods).
Budget
Selvom hver pakke cigaretter er klar til brug, når du lige er begyndt at dampe, skal du have en e-cig, en oplader, en tank og noget e-væske. Driftsomkostningerne ved vaping – hovedsageligt at købe nye spoler og e-væske – er meget lave, men du skal investere, når du først går i gang. Afhængigt af den enhed du vælger, kan startomkostningerne være ret høje.

At sætte dig selv et budget er vigtigt, og det spiller en nøglerolle i at hjælpe dig med at beslutte, hvilken enhed du starter din egen vaping-rejse med. Tænk på, hvor meget du vil dampe, og hvordan dette også vil medvirke over tid.
Enhedens levetid
Hvis du skal bruge din vape meget i løbet af dagen, vil du gerne have en enhed med et batteri, der holder. Du vil også have en enhed, der ikke brænder igennem din e-væske efter kun et par timer.

Mængden, du vil dampe, er sammenlignelig med, hvor stor en ryger du er.

For lette rygere er en cig-a-lignende enhed sandsynligvis tilstrækkelig, men du vil måske bruge en vape pen eller lignende enhed til de ekstra funktioner, de har at tilbyde. For tungere rygere, vil du helt sikkert brug for en vape pen eller en entry-level box mod enhed; cig-a-likes vil ikke skære det, og de vil løbe ud meget hurtigt. Alternativt kan storrygere også vælge en pod vape, som pod vape som vores nye VIGGO seriegiver rigelig batterilevetid, der nemt overgår, hvad en typisk cig-a-like kan tilbyde.

Shopping efter E-Cig-produkter
Hos Vaper Empire har vi et varieret udvalg af produkter udviklet internt af vores eget team af specialiserede designere. I modsætning til nogle mærker skaber vi dog ikke hundredvis af forskellige produktlinjer. I stedet har vi et lille antal produktlinjer – fra cig-a-lignende enheder til vores eget bud på 'box mod'en – for at hjælpe med at gøre tingene enkle. Der er noget for enhver smag.

Spar penge på din forsikring  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Sådan vælger du den rigtige E-cigaret

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside
Annonce