{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
511 visninger | Oprettet:

Køb eller Løb - FAST AND THE Furious VENTO! {{forumTopicSubject}}

Det er ikke en overraskelse at mange, som så den første Fast And The Furious film tilbage i 2001, blev så medtaget af filmen. Primær var det nok bilerne, såsom den orange Toyota Supra, grønne Mitsubishi Eclipse eller måske Dom's 69 Charger, der var med til at skabe cult-statusen for serien.! Dog var der en karakter i filmen, som valgte at kører tyskerstilen, i en noget gejlet VW Vento - eller Jetta som de hedder derover . Selvom Jetta'en ikke blev den mest ikoniske bil fra serien, så var der alligevel en lille fangruppe for den. Faktisk blev den originale Jetta fra filmen, solgt for et større beløb til en samler.

Her på Bilgalleri er der faktisk en ren replica af modellen til salg!
Dog detaljer til forskel, hvor den fra filmen b.l.a havde stripped kabine med signature fra dem bag filmen. Desuden - og det kommer måske som en overraskelse - var den fra filmen også udstyret med en automatgearkasse! Største forskel er motoren, hvor man nok kunne tror at de brugte en VR6'er, men istedet for var det en 2,0'er.


- Den som er til salg herinde, er dog med den mere genkendelig 1,8 75 Hk.
Ude på er de dog magen til, hvor der er brugt penge på den unikke spoiler, US-kofanger og endda samme alufælge (hvad jeg desværre ikke kender mærket på) Dog har sælgeren heldigvis ikke valgt at splitte kabine ad, og istedet for puttedet Recaro-forsæder fra Golf 4 GTi'en.
Fik jeg nævnt at bilen var en VW VENTO 1,8 fra 1996, hvor den faktisk kun har rundet lige de 160.xxx km? Ifølge sælgeren er han også kun ejer nummer to, hvor første ejer var en 92-årig mand, som havde nydt bilen fra ny af.
Prisen for at eje en filmhelt lyder dog på de 35.000 kr? Såååå køb eller løb?

Link til annoncen:
http://www.bilgalleri.dk/vw-vento-1_8-fast-and-furious-ventojetta/id-2187079Kommentarer på:  Køb eller Løb - FAST AND THE Furious VENTO!
Kommentér på:
Køb eller Løb - FAST AND THE Furious VENTO!

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside