{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
471 visninger | Oprettet:

Køb Eller Løb - Chrysler Crossfire {{forumTopicSubject}}

Spørg vi Christian F, så er det selvfølgelig et køb, men hvad med jer andre? Crossfire var Chrysler's svar på en Sportsvogn i Bosxter eller TT klassen. Selvom den aldrig rigtig slog igennem i Europa, er det stadig et spændende bud for en åben lille sportsvogn.
Crossfire kom i to varianter - den som vi ser her er en 3,2 V6, og så var der topmodellen SRT-6 med samme motor, men flere heste.
Dog var Crossfire ikke så Amerikansk som man skulle tro, da inde under gemte sig en første genrations Mercedes SLK. Faktisk bruger Crossfire samme motor, gear og platform som SLk'eren. Den 3,2'er er samme motor som en Mercedes E320 eller SLK320 osv. (SRT -6 var AMG's gamle 3,2'er. )


Den som er til salg her på BG, er en 2007 model i en såkaldt Limited Edition, hvad i følge annoncen betyder at den kom med en beige læderkabine . Bilen er også udstyret med matgrå folie, hvor man kan se den originale farve er rød indeunder. Selvom den også fandtes med et 6-trins manual, så er 90% af alle Crossfire udstyret med et 5-trins aut, og her er ingen undtagelse. Da motoren er som sagt en 3,2'er fra Mercedes, så yder den respektable 218 hk.
Dog har bilen rundet de 218.xxx, men til en pris til en brøkdel under 200.000 kr, er det så et godt bud for en 10 år gammel sportsvogn?

Link til annoncen :
http://www.bilgalleri.dk/chrysler-crossfire-3_2-limited-edition/id-2186912Kommentarer på:  Køb Eller Løb - Chrysler Crossfire
Kommentér på:
Køb Eller Løb - Chrysler Crossfire

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside