{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Kommentarer på:  SERVICE I TYSKLAND
 • #1   3. jan 2013 Husk og få lavet dit garanti arbejde i Tyskland også så! smiley

 • #2   4. jan 2013 Morten, Det bestemmer han da helt selv....
  Jacob.: tak for linket


 • #3   4. jan 2013 Ja men takket være folk får lavet eftersyn i Tyskland og kun deres garanti sager i DK, kan det være jeg snart står arbejdsløs.
  Og så er det da knap så sjovt for mig. smiley


 • #4   4. jan 2013 Til Morten S.

  Kære ven. jeg har ikke det mindste skrupler over at jeg for mit garantiarbejde lavet i danmark. du snakker meget om at miste dit job. så er der ikke os du skal bebrejde. men din chef. det forholder sig sådanne at i har jo en aftale med kia for at få lov og være forhandler for dem. så må aftalen ikke være god nok når det koster penge for jer at lave garantiarbejde. Her kommer lige et eksempel smiley Hvis jeg har et firma. jeg sælger færdige produkter og reservedele. så vil der altid noget jeg tjener penge på og noget jeg mister penge på. Sådan er det med de fleste firmaer. så jeres priser på et service må jo være der i tjener pengene så i har råd til at tabe penge på garantiarbejde. derfor har jeg ikke de mindste bekymringer ved at få lavet garantiarbejde i danmark.

  Mvh. jacob


 • #5   4. jan 2013 Jeg kan forklare det på denne måde. En Kia Cee'd fra 2008 1,6 crdi som skal ha' udskiftet en Turbo på garantien, der er givet 0.7 time til komplet udskiftning.
  Denne reparation tager som regel 3,5 - 4,5 time.
  Plus den time pris som vi får på værkstedet for garanti arbejde, er ca 250kr under den pris, som værkstedet får, for alt andet arbejde.

  Så på mange områder, så er det værkstedet, som yder en service ved at godtage de kunder, som får serviceret bilen i Tyskland, istedet for bare at afvise dem blankt.

  Jeg kan sagtens se, at priserne dernede er langt under vores, men nu ved jeg også, at de ikke udføre det 100% efter forskrifterne hvad angår diverse ting.
  Og hvis vi i Danmark barbere så meget af service-eftersynet, og kun laver nogen basale ting, så kan vi ikke skriver under på, at arbejdet er udført efter foreskrifterne.

  Stadig, så forstår jeg godt folk vil spare pengene på eftersynet, men igen, jo mere vi sender ud af landet, jo mere ris til egen røv bliver det på et tidspunkt.


 • #6   6. jan 2013 Håber du ved hvorfor det er så billigt smiley

 • #7   6. jan 2013 Dan +1 smiley

Kommentér på:
SERVICE I TYSKLAND

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside
x