{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.094 visninger | Oprettet:

STREET RACE I PANDRUP MNJ {{forumTopicSubject}}

Streetrace endte i en fuser- vi har bidt os selv bagi, siger Michael Berelejis, talsmand for Striben Aalborg. Foto:Torben Hansen Lovligt bilræs kobler ud på grund af manglende interesse - folkene bag gør et sidste forsøg 31. juli.

Streetrace i Nordjylland skal helst foregå om natten og med politiet i hælene. Det blev med al tydelighed slået fast lørdag eftermiddag i Pandrups industrikvarter.

Her forsøgte Motorsport Nordjylland og Striben Aalborg at holde Jyllands første lovlige streetrace på 201 meter asfalt på Industrivejen.

Alt undtagen mange biler

Og der var alt, hvad et godt ræs behøvede. Samaritter, publikumsområde, afmærket bane, diverse sikkerhedsforanstaltninger, godt vejr og den obligatoriske pølsevogn. Men biler. Dem skulle man kigge langt efter.

- Det er frygteligt skuffende. Vi havde forventet, at parkeringspladsen ville blive helt fyldt, forklarer Michael Berelejis, talsmand for Striben Aalborg, mens han peger ud på pladsen bag startområdet, hvor de tomme parkeringsbåse var klart i overtal.

De havde forventet omkring 50 deltagere til de seks klasser i ræset. Faktum var, at kun i alt fem stillede op. En halv time efter løbsstart tog man derfor konsekvensen.

- Vi aflyser det. I værste fald havde vi håbet, der var kommet 30-40 biler. Det her er alt for lidt, siger Michael Berelejis.

Han og mange andre havde ellers lagt et stort arbejde i at skaffe de nødvendige tilladelser fra myndighederne, som på forhånd havde været en smule skeptiske overfor arrangementet. Nu bliver det svært at overbevise dem om endnu engang, at der i motorsportsmiljøet er opbakning til et lovligt streetrace, mener han.

- Politikerne har en kæmpe trumf nu. De kan altid sige: ?der kom jo ikke nogen, så der er ikke behov for en bane?, så vi har bidt os selv bagi, siger Michael Berelejis.

- Jeg synes det er utrolig dårligt, at ingen bakker op om det. Nu er det bekræftet, at der ikke er interesse for lovligt streetrace i Nordjylland. Så mere er der ikke at sige til det. Nu skal der bare ryddes op, og så skal jeg hjem og se fodbold, sagde Michael Berelejis.

Sidste chance

En halv time senere væltede sommerregnen ned over Pandrup, så arrangementet var blevet aflyst under alle omstændigheder. Motorsport Nordjylland og Stribben Aalborg har endnu en tilladelse til at holde streetrace i Pandrup. Derfor forsøger man sig en sidste gang med arrangementet 31. juli.

- De interesserede får en sidste chance, og hvis det går ligesom i dag, trækker vi altså snoren, fortæller Henrik Pedersen fra Motorsport Nordjylland.

SÅ DERFOR HVIS DETTE SKAL VÆRE NOGET DER SKAL FORTSÆTTE ELLER LYDER TIL AT VÆRE FEDT, SIG DET VIDERE OG KIG PÅ WWW.MNJ.DK FOR MERE INFO ELLER KOM TIL PANDRUP DEN 31 JULI.


Kommentarer på:  STREET RACE I PANDRUP MNJ
 • #1   4. jul 2010 ja det er surt folk ikke støtter mere op omkring det, når der bliver arrangeret noget..

  men det er nu ikke "Jyllands første lovlige streetrace på 201 meter"
  for det første blev afholdt i Hobro af Racedas.dk den 12/6 smiley


 • #2   4. jul 2010 Nu var vejret jo selvfølgelig også dårligt. Men jeg syntes nu det er ærgeligt at der ikke kom flere end 5 til pandrup før det begyndte at regne.Men der er en gang til den 31 Juli...!

 • #3   4. jul 2010 jeg kan godt se hvad der har gjort folk ikke kommer smiley

  De ulovlige ræs kan du bare komme og fyre den af. i alt fra din gamle kadett til din 1000hk supra.

  det her lovlige. koster det dig minimum 150. 300 hvis du ikke er medlem... hvem gider det hvis de ikke har en godt hurtig bil som ville have en chance. ingen gider betale 300kr for at komme i deres golf 3 med banan og knaster.


Kommentér på:
STREET RACE I PANDRUP MNJ

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside
Annonce