VW GOLF GTi - Den er tilbage! Også GTD

VW GOLF GTi - Den er tilbage! Også GTD

222visninger 0 svar | 27. feb

I nat fik VW meget travlt da ikke kun præsenteret for en bil, men hele tre nye varme Hatchback's.
Den nye GTi var ikke den eneste nyhed,  hvor en ny dieseludgave er tilbage i form af GTD'eren, og sammen bliver de to biler en del af deres nye trio, sammen med GTE'eren. 

GOLF GTE


Vi kender allerede til Golf GTE, som blev præsenteret sammen med den nye GOLF.
For dem som skulle havde glemt det, vil GTE'eren bruge en 1,4 Turbo, som faktisk også er den motor, der sidder i en den nye Cupra Leon. Motoren yder 150 hk, sammen med et 113 hk elektrisk motor. I alt kan GTE yde 245 hk og 400Nm, og får hjælp af et sekstrins DSG-gear. Alene på strøm, kan GTE køre op til 60 km med en topfart på 130 km/h. 

GOLF GTDDen anden nye hurtige Golf, er den som mange kender som diesel-GTi'en. Altså den nye GTD. Motoren er som de forrige GTD'er. En 2-liter Diesel, der nu yder 200 hk og 400Nm. Eneste gearmulighed bliver VW's nye doublekobling DSG-gear. GOLF GTi


Den helt store nyhed af de tre, er nok den nye GTi. Den kommer med en helt-ny 2-liter turbobenziner med 245 hk og 370Nm.  Gearmulighederne består af enten et sekstrins manuelgear eller et syv-trins doublekobling DSG-gear.En del af ekstraudstyret, er de nye X-formet LED-tågelys.
Et nyt køreprogram bliver også tilføjet, som hedder Vehicle Dynamics Manager. Systemet hjælper til med at styre bilens elektroniske Diffentialespær og den adaptive undervogn, og giver en sportiger køreoplevelse.  Det betyder også at undervognen er 1,5 cm laver end den normale Golf. Samme system kan også fås til GTD'eren.  Systemet giver også tre køreprogrammer, hvor man kan vælge imellem Comfort, ECO og Sport. Vi ved at der senere kommer en ny TCR-udgave med 295 hk fra samme motor. Tilfælles kommer de alle standard med 18" fælge og kan fås op til 19". I kabinen finder man et 10,25" digitalt instrumentering og 10" Ttouchskærm på hele programmet. Sikkerheden er også i lig med hele Golf-programmet. Her finder man ting som deres nye Car2X-sikkerhedsystem, elektronisk nødbremse med fodgænger overvåning og adaptivfartpilot.  I kabine skiller GTI'en sig ud fra de andre. Den kommer nemlig med andre stofsæder med det ikoniske mønster og en golfbold som gearknob, i den udgave med manuelgear.  Rattet er også fladbundet.

Senere i år lander en ny R-udgave, der får hele 333 Hk fra en 2-liter turbo. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg
  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
VW GOLF GTi - Den er tilbage! Også GTD
x