{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.464 visninger | Oprettet:

Reparation af forkofanger {{forumTopicSubject}}

Hej
Jeg har lige brug for lidt inputs fra eksperterne her på BG smiley

Jeg har fået mulighed for at afgive et købstilbud på en relativt ny bil - som formentlig kommer til salg til temmelig billige penge. Bilen har imidlertid et par "kosmetiske" ting, der lige skal rettes, men det skal køber selv gøre, så derfor skal jeg lige have lavet et overslag over, hvad det løber op i.

Forkofangeren af plast er beskadiget på den nederste del. Jeg går ud fra, at det er det er "klassikeren", dvs. det sædvanlige problem med, at den tidligere ejer er kørt for tæt på en kantsten, som har været højere end den laveste del af forkofangeren.
Resultatet er, at der er en dyb kløft i forkofangeren og der er er et tydeligt indhug med en bredde på mindst 5-6 cm. i bredden og 1 cm. i dybden. (Jeg har desværre ikke noget billede af det).

Mit spørgsmål: Er det noget en traditionel autolakerer normalt giver sig i kast med? Eller er der nogen andre virksomheder, som specialiserer sig i sådanne plastreparationer? Det er jo ikke nok bare at spartle lidt her, sådan som jeg ser det?

Kommentarer modtages gerne, - ligeledes hvis i har en ide om, hvad det bare sådan cirka kunne løbe op i, ud fra beskrivelsen.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Reparation af forkofanger
  • #1   26. jun 2016 Billeder ville hjælpe hvis man skulle give dig en seriøs vurdering.. Samt hvilken bil det er..
    Engros biler er der altid noget der ska laves på.


  • #2   26. jun 2016 jeg laver tit sådan nogle skader på arbejdet, en kofanger skal være meget slem før vi ikke kan/vil lave den, der findes sikkert bodyshops specielt til det men en alm. autolakerer kan sagtens fikse det. nu har jeg ik set det men jeg har da lavet nogle ret flækkede og bulede kofanger så de så meget pæne ud smiley tror roligt du kan købe den bil smiley

    er ikke inden i priser da chefen styrer det, men gætter på max 1800-2000 kr for sådan en skade smiley


  • #3   26. jun 2016 Tak for jeres kommentarer.
    Jeg har kun et enkelt - meget dårligt billede - da jeg først kan få nøglen og prøvekøre bilen i næste uge - og den pt. holder parkeret i en overdækket carport / garage tæt op ad noget bevoksning, som i kan se på billedet smiley
    Jeg må evt. prøve at tage nogle bedre billeder i den kommende uge, når jeg kan få bilen ud i "dagslys".

    Der er tale om en nyere 5-serie BMW


    profilbillede
  • #4   2. jul 2016 Det ligner noget glasfiber, det kan sagtens repareres, men det er nok billiger at købe en ny underlæbe hvis du vil have den tilbage til Chrome, fordi Chrome er dyrt at få lavet da få har anlæg til at male det, men en alm. Rep i bilens farve eller sort/matsort koster ikke meget smiley

Kommentér på:
Reparation af forkofanger

Annonce