{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
3.723 visninger | Oprettet:

Biler vi vinker farvel til i 2018! {{forumTopicSubject}}

[2017 var et godt år for bilentusiasterne - vi så et fald i registreringsafgiften, vi fik et indblik i Mercedes kommende Hyperbil med F1-motor og så har begrebet Crossover aldrig været så populært!
Og Crossover har virkelig vendt marked i Europa for mange modeller, hvor den traditionelle MPV er ved at være en døende race...



"flere og flere modelserier konvertere sig til Crossover-stilen"
- For bare få år siden, så var et primitivt valg for en familiebil en Citroen. De havde dengang på programmet deres Berlingo, C5 eller den populære C3 Picasso. Idag er det noget anderledes. Fx. bygges C5'eren ikke mere til Europa, og C3 Picasso hedder nu det mere eksotiske navn C3 AIR-CROSS med det klassiske Crossover design. Nuvel findes Berlingo'en endnu, og det skyldes nok mest af alt at den stadig er en populær bil som "Varevogn"... Fremtiden for C5'eren iøvrigt, så prøv at Google "C5 Aircross"

Men selvom modellerne skifter stil, så er der også de biler vi skal vinke farvel til i det kommende år.


-
VW Scirocco
Den første er VW Scirocco , den lille sportslig Coupé af Golfen slutter sit produktion til næste år. 2008 var året for den nuværende model kom frem - selvom der var et større facelift i 2015 - så solgte modellen godt i Europa og var da også en populær bil på guleplader herhjemme. Dog som marked er bevæget sig fremad, så bruger Scirocco'en stadig mest teknologi fra GOLF MK6 serien, og det er noget af et skridt bagud.... Om der kommer en ny Scirocco igen må tiden vise, men de næste år tror jeg næppe på en ny model vil blive præsenteret.

VW BEETLE
En anden model vi skal vinke farvel til er også fra VW af. Det er nok mere som et chock, at vi VW også stopper produktionen i Europa af Beetle'en. Som Scirocco'en, delte den også meget teknologi fra forrige Golf genrationen. i 2012 blev nuværende model præsenteret, og Utroligt nok fik modellen et større facelift for ca. et år siden - så modellen får nok lov til at leve lidt længere ind i det nye år.

Ford B-MAX
En tredje bil er nok ikke et chock, men Ford vælger at give øksen til deres B-max model. Til den som kan huske modellen, så var Ford B-max en mere familievenlig udgave af Fiesta'en, men udkom på det værste tidspunkt for den slags biler. Et tidspunkt hvor klassen var rykkedet over i Crossoverstilen... Dog er alt ikke så skidt, da Ford-Danmark tag Ecoboost til landet...

Honda Civic Tour
Honda Civic Tourhar solgt godt i Danmark, men sammenlignet med resten af marked i Europa, så har salget ikke været særligt godt siden de vælger at stoppe for produktionen af stationcar udgaven. Okay, den nuværende Civic Tour var baseret på en udgået Civic, men Honda har dog heller ikke planer med en ny Tour på den nye Civic. Dog skal CR-V og Civic Sedan fylde pladserne for Civic Tour og Accord.

Citroen C4
Citroen kom med en udtagelse slutningen af året, at C4'eren blev dræbt og ingen ny model var på vej. Istedet for satsede de på deres C4 Cactus, som ikke helt er hvad man kan kalde for en Golf-klasse konkurrent. Dog er det en Crossover.... C4'eren var dog også den ældste model i klassen, hvor den allerede så lyset i 2011.

Toyota Diesel
Man kunne næsten gætte det, da deres funky Crossover CH-R kom på marked med kun benzinmotorer. Her var valget imellem en 1,2'er eller deres 1,5 Hybrid. Toyota tror nemlig ikke på Diesel er fremtiden, men det er benzin-Hybrider derimod. Dog vil Toyota Hilux og Proace nok være en undtagelse...

Mitsubishi ASX og Space Star.
Okay, det kan godt være de bliver solgt igennem 2018 også, men vi ved at deres mindste Space Star får en ende med den kommende nye Minibil fra Mitsubishi, der skulle dele bund og motor fra Renault clio og Nissan Micra. Dog vil ASX blive viftet af programmet, når den vigtigste model for Mitsubishi nogensinde kommer - den længeventedet Eclipse-Cross. (ENDNU EN CROSSOVER...)

VW Jetta Europa
Til sidst så tyder det på, at VW stopper salget af Jetta'en i Europa til næste år. Selvom der er en ny model på vej, så bliver den nok forbeholdt til Nordamerika. Dog er det nok ikke et tab for os dansker, da Jetta'en blev alleredet taget ud af programmet herhjemme i 2014.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Biler vi vinker farvel til i 2018!
Kommentér på:
Biler vi vinker farvel til i 2018!

Annonce