{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
423 visninger | Oprettet:

I30 Brugt {{forumTopicSubject}}

Jeg har idag været ude og kigge på en Hyundai i30, fra 2017 som har kørt 50.000. Næsten alt er i den skønneste orden, men da det er en brugt bil, har den naturligvis nogle enkelte skønhedsfejl.

De eneste 2, som sælgeren så ikke vil gøre noget ved, er dog dem der nager mig mest, men som jeg på den anden side nok sagtens kan vænne mig til, og leve med, hvis det er formuer der skal kastes efter det.

Den første er føresædet, der i sidestøtten er lidt slidt, efter ejeren har været en papnæse til at stige ind og ud af bilen. Ja selv gummilisten var ødelagt, men den skifter sælgeren. Der er ikke slidt hul i sidestøtten, og jeg er typen der er ret bevidst om at sætte mig ind, så jeg tror somend nok det skal holde de 5-6 år jeg regner med at have bilen, men det kan ses at sædet har lidt en smule overlast af måden man er steget ind og ud af bilen, så hvis det ikke er helt umuligt og eceptionelt dyrt, vil jeg gerne have det udbedret
Kan man uden de store problemer skifte betrækket på sådan et sæde, og hvad koster det hvis man skal købe det? (Spørgsmålet går nok meget ud til hyundai /kia mekanikerne)

Anden fejl, som går ud til alle der klargøre biler eller mekanikere. Fejlen er loftbeklædningen som har fået et hak. Som om at den der skum er trykket op, efter en brædde eller sådan noget. Jeg prøvede at nusse området lidt for at se om det kunne få det ud, men uden held. Kan man gøre noget ved loftbeklædning hvis det har fået sådan et hak, andet end at skifte det,? hvilket nok ikke bliver aktuelt

-En måske kommende i30 ejer


Kommentarer på:  I30 Brugt
Kommentér på:
I30 Brugt

x