{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Kontant DR1 Iaften syn af bil.
  • #2   4. maj 2023 Jeg gav kun 30,- men så måtte jeg også møde op med den

  • #4   4. maj 2023 UPS! 330 kr skulle der stå.

  • #5   5. maj 2023 Håber det giver konsekvenser får de svindlere.

  • #6   5. maj 2023 Tænker nogle få får en hilsen, men den slags her er altså mere udbredt end som så.
    Havde en ældre importeret motorcykel fra 80’erne som skulle synes og sælges.
    Da den var import fra Schweitz havde den ikke et normalt fungerende positions lys til parkering, den havde også andre blinklys samt en ikke original udstødning.
    Endte ved en ekstrem stupid synsmand der ikke engang forstod sig på de nugældende regler. En så gammel motorcykel behøver ikke have original eller e mærket udstødning, den må blot ikke larme. Den behøver faktisk heller ikke hverken blinklys eller spejle.
    Hvor om alting var, så efterlyste jeg en realistisk synshal i nærområdet via facebook.
    Ikke en der ville syne noget der ikke var ok, eller noget fordækt i det.
    Men fik alligevel ikke mindre end to henvendelser der kunne klare det “remote” for en dengang 3-4000 kr. Det blev jeg faktisk lidt overrasket over.

    Valgte i sidste ende blot et sted hvor ejer selv kørte mc, tog snakken med vedkommende på forhånd. Så fik den synet uden mere vrøvl.
    Første sted kasserede de den på udstødning, trods en fra 1989 nu engang skal godkende efter dagældende regler.


  • #7   5. maj 2023 Spændende ??

  • #8   5. maj 2023 Dejlige Danmark landet hvor mange intet må og de få der har det bare en lille smule sjovt bliver foder for den gennemsnitlige sofa dansker der kan blive sur og tvær over det og så ellers fremstå som den rene engle der aldrig kunne finde på at gøre noget som helst.

    Rigtig mange af de biler der bliver fjernsynet er i bedre stand en man normalt ser. De har oftest blot ikke godkendte stumper på eller har for mange hk.

    Sørgeligt at se den konstante vandring mod det puritanske socialistiske helvede af en kontrolstat.

    Og nu kommer der sikkert en masse klassiske
    "Hvis du ikke kan lide det her så flyt" og "du kan da bare overholde loven og gå til hækling i stedet" osv osv osv


  • #10   6. maj 2023 Sygt at de først fandt ud af det nu.. Sort syn fandtes nu i mange år.

  • #11   6. maj 2023 Stort set alle er villige til at gøre det med deres egne biler, når de bliver indkaldt til syn, men så snart det er andres, så skal de synsmænd bare have et nakkeskud... Jeg tror, at når man googler "dobbeltmoral", så kommer Danmark frem på toppen...

  • #12   6. maj 2023 Vi har mange underlige regler i DK. Det tror jeg mange af os kan blive enige om. MEN når det er os alles sikkerhed i trafikken så skal det bare være i orden. Selv en dygtig synsmand kan også overse en fejl.

  • Brian S
    Brian S Tilmeldt:
    dec 2019

    Følgere: 1 Emner: 3 Svar: 305
    #13   6. maj 2023 Hvor mange uheld sker der fordi en bil er i teknisk dårlig stand?

  • #14   6. maj 2023 Måske det ville være bedre at lægge størstedelen af straffen på de personer der får SMS-syn udført, og ikke på dem der udfører det.

    Hvis man som bilejer ingen risiko har for at få en bøde der kan mærkes, hvorfor skulle man så ikke opsøge disse synshaller der laver SMS-syn? Hvis nu de kostede 50.000 kr. i bøde at blive taget i at få lavet SMS-syn, ville man nok overveje det en ekstra gang. Især hvis der var en risiko for at blive taget.

    For hvad sker der med dem der laver SMS-syn? De bliver måske fyret og deres arbejdsgiver får en bøde. Dagen efter er manden i arbejde igen, og virksomheden tjener så bare lidt mindre - det er hurtigt glemt.

    Og hvis folk ikke tør få lavet SMS-syn, så forsvinder en stor del af udbudet nok også. Det vil helt sikkert aldrig forsvinde helt, men tror bare at det er nemmere at komme det til livs ved at straffe dem der får det udført.



  • #15   6. maj 2023 #13

    Præcis.
    Også lidt sjovt at se i klippet, hvordan den "kyndige mekaniker", som har fået øje på det rustne bremserør, siger noget i retningen af: "Ja, det er megafarligt. Hvis den brister, så kan man ikke bremse.......... " og tilføjede helt mumlende og uforstående: "....på dette hjul". Som om det slet ikke er så vigtigt at vide, at alle kører med to-kreds bremsesystem og sagtens kan stoppe - selv med utæt bremserør. Folk i sofaen skal se billeder af ustyrlige biler med Sandra Bullock bag rattet, som dræber alle på vejene uden bremser.

    Der er også mange børn, som bliver nakket ved fodgængerfelter pga. for meget rust i panelerne...


  • Brian S
    Brian S Tilmeldt:
    dec 2019

    Følgere: 1 Emner: 3 Svar: 305
    #16   6. maj 2023 Ja, man ved sgu da at hvis man kører med tærede bremserør, så skal man ikke træde for hårdt på bremsepedalen. men det fatter folk i dag jo ikke.

  • #18   6. maj 2023 Carsten:
    Når en synshal har XX antal point, så lukker den i nogen dage og må i det tidsrum ikke syne biler.


  • Søren
    Søren Tilmeldt:
    mar 2009

    Følgere: 4 Svar: 196
    #19   8. maj 2023 Det er og bliver aldrig en hemmelighed at den form for syn altid har eksiteret.. Både efter, men skam også før at de private synshaller kom til..
    Hør en gammel mekaniker, om hvor let det var at få synet en bil på pubben..
    Mange ville blive overrasket over hvor lette statsansatte også kan købes smiley

    Skal man gætte på procentdelen af bilerne som er dødsfælder og tages igennem sms syn.. Måske 10% af dem, resten er som det allerede er skrevet, hvor bilen måske ikke lige har en godkendt del monteret, eller man bare ikke gider bygge bilen helt standart, og bare smider den igennem smsén..
    Er det iorden? Nej da, men størstedelen er ikke dødsfælder som de prøver at få det til at lyde som i det program, men det er naturligvis sjovere med sensation journalistik end kedelige hverdags tilfælde..

    Det er også sjovt at det har taget dem 5år at finde ud af at lave et program.. Søger man efter "Sms syn" på google, så kommer der resultat frem for dr kontant 2018.......


Kommentér på:
Kontant DR1 Iaften syn af bil.

Annonce