15.456 visninger
|
Oprettet:
Whisky sauce - Jensens {{forumTopicSubject}}
Hej.
Har glemt at købe en kvart piske til min whisky sauce iaften. Kan jeg bruge alm mælk eller bliver det noget schisse så?
Tak
maj 2007
Følger: 17 Følgere: 16 Biler: 1 Emner: 75 Svar: 399
jul 2007
Følger: 5 Følgere: 4 Emner: 80 Svar: 471
maj 2007
Følger: 5 Følgere: 4 Biler: 1 Emner: 15 Svar: 234
jan 2007
Følger: 31 Følgere: 30 Biler: 2 Emner: 58 Svar: 338
nov 2003
Følger: 16 Følgere: 16 Biler: 3 Emner: 125 Svar: 5.733
Fløden giver lige præcis saucen den konsistens den skal have, plus at smagsoplevelsen er helt i top
Hvis det var mig, ville jeg helt sikkert køre ned og hente noget fløde.
jun 2007
Følger: 11 Følgere: 9 Emner: 135 Svar: 2.556
okt 2006
Følger: 41 Følgere: 58 Biler: 2 Emner: 22 Svar: 9.401
jun 2007
Følger: 11 Følgere: 9 Emner: 135 Svar: 2.556
maj 2005
Følger: 9 Følgere: 8 Biler: 3 Emner: 453 Svar: 925
Tak.
jul 2007
Følger: 5 Følgere: 4 Emner: 80 Svar: 471
Fedt = smagsbærer!
mar 2005
Følger: 39 Følgere: 56 Emner: 48 Svar: 1.650
Whisky sauce - Jensens