{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.848 visninger | Oprettet:

dagens WTF fra Egernet {{forumTopicSubject}}

Følgende er en sand historie:

En stille fredag formiddag, beslutter jeg mig for at gå en tur i den indre by. Jeg kikker lidt i den lokale gågade, og bliver omkring kl 11 sulten. Jeg går derfor ind i den lokale superburgs, som sælger billige franske hotdogs i forlængelse af deres bagerafdeling. Jeg bliver dog fristet af en sandwich med skinke og ost, en appelsinvand og et stykke pastiche-snitte og en kop kaffe efterfølgende. Jeg får alt udleveret på en bakke.

Jeg går hen til nogle små hyggelige cafeborde. Der er pænt fyldt af mennesker, så jeg finder et lille en-persons-taber-bord, nede ved toilettet.

I samme sekund, som jeg sætter mig, får jeg øje på en mager, lapset fyr i løstsiddende joggingtøj. Han slæber på en stor kuffort på hjul. Tænker et par sekunder, om det ikke er det, man kalder for en "trolly", mens jeg ser ham kante sig ned mellem bordene og indkøbsvogne, som folk naturligvis har slæbt med.

Hvorfor f****n slæber folk også deres indkøbsvogne med ind?? de har EN POSE - ikke mere - i deres indkøbsvogne, og det til trods, slæber de dem HELT hen til bordet som en anden sidevogn.

Anyways. Den unge magre fyr - jeg vil skyde ham til at være en 19 - 20 år, mager, løsthængende bukser, lurvet, på grænsen til det klamme - kommer hen mod mit bord. Han vil tydeligvis på toilettet, da han tager fat i dørhåndtaget. Hans tynde, tynde, tynde, tynde, fingre tager fat i dørhåndtaget. Han forsøger at åbne døren, men fordi han skal have hans bagage med ind, og fordi der er monteret en stor fjeder på indersiden af døren, kan han ikke komme ind. Han må nok være musiker eller medlem af radikal-ungdom, tænker jeg, mens jeg modvilligt rejser mig for at hjælpe staklen.

Han smiler og siger tak, mens jeg holder døren. Som den nordjyde jeg er, nikker jeg hurtigt til ham, mens jeg holder øje med min sandwich. Alt for mange sandwich er forsvundet i et øjebliks uopmærksomhed i Nordjylland, end tourister i Sydamerikas jungle.

Tilbage ved mit bord, begynder jeg at spise min sandwich, mens jeg filosofere om livet og verden omkring mig: Han er garanteret både musiker OG medlem af radikal-ungdom, tænker jeg, mens jeg bider sammen om min sandwich. Så tynde fingre, kan man umuligt have, hvis man KUN var musiker. Kan også være han er narkoman. Jeg tager endnu en bid af min sandwich. Han sidder garanteret derude og ryger hash. Jeg kikker per automatik ned på sprækken under døren. Hvis der kommer røg ud, og sprilkeranlæget går i gang, så får han altså slag. Jeg tager endnu en bid. Det er jeg nok heller ikke den eneste der ville give ham. Jeg tygger og får et split sekund øjenkontakt med en dame ved nabobordet. Jeg nikker kort og tager en slurk af min appelsinvand. Hun er her nok fordi der er tilbud på kærgården, tænker jeg, mens jeg endnu en gang finder min sandwich. Den er nu god, den her sandwich, det var godt jeg købte den og ikke en fransk hotdog. Hvad fanden laver den magre gut ude på toilettet. Han har snart været derude i et kvarter.

Jeg spiser det sidste af min sandwich, mens kærgårds-damen rejser sig og går. En mand med hat og en pap-tallerken med et stykke kage på, kaster sig over den nu tomme plads, som Prins Joachim kaster sig over en 16-årig på et bonde-diskotek. Han kikker rundt på de andre med et tilfreds smil, mens han nærmest kærtegner ryggen på stolen med sin hånd.

Jeg begynder at spise min snitte. Kaffen har efterhånden fået en god temperatur, så jeg kan sagtens drikke den, uden at brænde mig. Jeg ser igen over på toiletdøren. Han har med garanti taget en overdosis derude. Jeg skal sq ikke have sagt noget. De ansatte må sq finde ham ved lukketid. Jeg tager en bid af min snitte. Den er god. Gad vide, om man betaler kontingent månedlig eller på årsbasis i radikal-ungdom? Det er nok månedlig, andet har han vist ikke råd til. Med mindre hans forældre har røven fuld af penge. Så har de nok betalt for et helt år og er ligeglade med om de får det resterende retur, når de finder ham derude. Hmmm. Egern jr er lige steget i betaling i børnehaven. Det er sq også for galt. Gad vide, om man bare skulle melde ham ind i radikal ungdom? det må næsten være billigere. Nej - så hellere SF, der er alle pedagogerne jo alligevel. Eller er de???

Hvor længe kan han blive ude på det toilet. Jeg skal sq også snart derud! Men hvis nu han er død, så vil jeg sq ikke være den der banker på. Jeg tager en slurk af min kaffe. Det kunne nu være sjovt, hvis hende kærgårds-damen kom retur og skulle derud, haha. Jeg ler indvendigt, mens jeg tager en slurk af min kaffe. Hun ville sq skide i bukserne - eller - havde hun nederdel på? anyways, bange - det ville hun blive.

Nu er der sq næsten gået en halv time og jeg skal tisse. Går det helt galt, kan jeg altid holde mig. Jeg skal sq ikke være den, der finder ham. Jeg drikker det sidste af min kaffe.

ENDELIG GÅR DØREN OP. Jeg kikker op og bliver mildest talt forbløffet. Ud træder en faktisk ret så hot kvinde. Langt blond hår, en makeup der virkelig fremhæver ansigtets feminine træk. En hvid top og et sæt patter, der ville få selv Pamela Anderson til at blive misundelig. Et par meget stramme jeans og et par højhælede luder-boots i sort lak. Efter sig slæber hun den store kuffort fra før. Hun får øjenkontakt med mig, og vinker flirtende til mig. Som den indfødte thybo jeg er, giver jeg et kort nik retur.

WTF!!!!!!

Med en gang, der er en catwalk værdig, valser hun stilfuldt gennem lokalet. Manden med hatten taber det sidste af hans kage på gulvet, mens han sultent og savlende blik glor uhæmmet på "hendes" patter. "Hun" smiler til ham, mens hun går forbi.

WTF!!!!!!!

Havde jeg set "hende" i gågaden, ville jeg sq også kikke - men - sq da ikke nu.

WTF !!!!!!!!

Jeg rejser mig og går ud på toilettet. Der er ingen anden ind- eller udgang til toilettet og kufforten var den samme. Ingen tvivl. Den ulækre laps der gik ind og den smukke storbarmede pornstar der gik ud var en og samme person.

WTF!!!!!!!!!!!!

Jeg får tisset, mens jeg endnu en gang filosofere over livet og verden omkring mig: Gad vide om den slags er tilladt i radikal-ungdom. Hun er nok ikke medlem alligevel - og dog - "med lem", det er hun med garanti.....

Dette var dagens WTF fra egernet....


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  dagens WTF fra Egernet
Kommentér på:
dagens WTF fra Egernet

Annonce