{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
761 visninger | Oprettet:

Morten J
Morten J
Tilmeldt:
11. apr 2019
Følger: 1 Emner: 2 Svar: 3

Ny bil med dsg {{forumTopicSubject}}

Hejsa vi tænkte på at købe en Seat leon 2.0 190hk Med dsg men den skal også kunne trække en Camping vogn Men der er folk der siger det ikke er en så god ide at trække så meget med dsg som man kan med manuel gear og de kan trække mere uden at gå i stykker passer det?


Kommentarer på:  Ny bil med dsg
 • #1   2. dec 2019 Bare sæt den i sport, så trækker den længere ud i gear, dvs. Lave moment ved høje omdr
  I stedet for max momemt ved lave omdr

  Godt for gearkassen

  Mvh


 • #2   2. dec 2019 Hej
  Hmm det var noget af en forklaring smiley
  Mvh kp


 • #3   2. dec 2019 Altså vi trækker en knap 7m campingvogn med en Ford S-max med powershift(svare til vw's dsg) den får bare lov til at stå i D og det kan den nemt finde ud af!!
  Den kan godt kører 90 km/t i 6 gear på fartpilot og så snart man rører gaspedalen eller det går lidt op ad bakke så laver den et kickdown, det burde VW's dsg bestemt også kunne finde ud af.

  MVH Simon


 • #4   2. dec 2019 Ikke noget med den motor og gearkasse. Hvis du bestiller en ab werk, så bestil den med forberedelse til træk da en har bedre køling.

 • #5   2. dec 2019 det er bare på med campingvognen - så finder DSG-gearkassen selv ud af resten - ingen problem i det og slet ikke nødvendig med den i Sport

 • #6   3. dec 2019 Noget helt andet er, at den 190 hk motor går rigtig godt, har den tilsvarende i en Passat også med DSG - det kører fint også med en autotrailer efter. smiley

 • #7   3. dec 2019 Vi har lige handlet ny bil, og var i den forbindelse hos Skoda/Seat og kigge. De fortalte os at en Kodiaq har en anden type kobling (Vist nok våd kobling) Hvor de mindre modeller - Octavia/Leon osv. har tør kobling.
  Han sagde at da vi kørte med campingvogn ville han råde os til en model med vådkobling da det var lavet til de stærkere motorer og kunne holde til en del mere. Kortsigtet havde det formentlig ikke noget at sige, men på den lange bane vil det kunne svare sig.
  Motor og gearkasse skulle være det samme på bilerne, bare forskellig kobling.

  Jeg ved ikke om de mellemstore modeller som Karoq eksempelvis har tør- eller våd kobling.

  Held og lykke med købet smiley


 • #8   3. dec 2019 Og Overvej at skifte gearolie for hver 50000 km (istedet for hver 60000 km) hvis du kører med tung campingvogn ind imellem og gør du det tit, så skift gearolien for hver 40000 km.

 • #9   3. dec 2019 Dq381 som trådstarters skal have skiftet for hver 120.000.

Kommentér på:
Ny bil med dsg

x