{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
704 visninger | Oprettet:

celica t16 st162 problemer sgr expert {{forumTopicSubject}}

hej alle min kammerats celica holdt pludselig op med at køre da han holdt for rødt lys den anden dag, vi har haft en kyndig mekaniker på sagen med uden held, det skal siges at der ikke er tænding på bilen og der er to små spor at gå efter, når man sætter tænding på bilen skal alle kontrol lamper lyse, men motor lampen og abs lampen er slukket, vi havde for et halvt år siden et problem med hovedrelæet der resulterede i en slukket motor lampe og ingen tænding. det er selfølgelig tjekket, uden held. hans mekaniker var overbevist om at der var problemer med noget elektronik inden i strømfordeleren, vi har skiftet den med en ny fra en hugger uden held, vi har brug for en expert i gl. celica som kan kaste nyt lys over sagen, påforhånd tak


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  celica t16 st162 problemer sgr expert
  • #1   24. jul 2010 Start med at kontrollere strømmen til hovedrelæet som du også selv nævner. Er der hvad der skal være, så prøv at luse relæet og se om det hjælper.

    Ellers er sikringsboksen et svagt punkt på den model.

    Det samme er afbryderkontakten i luftmængdemåleren.

    Lyder den normalt når i starter på den, udover at den ikke slår igang?


  • #2   24. jul 2010 det med at luse relæet er prøvet, men dengang det var relæet der var problemet var det kun motor lampen der manglede. men ja sikringsbox er et sted at lede, hørte om en engang der fandt en dårlig stel ledning som var skyld i at motor lampen ikke lyste, der var bare på modellen nyrere.

    hvis luft mængde målereren ikke virkede ville den vel bare skrive en fejl kode??

    den lyder helt normalt, den roterer bare,, ingen gnist..


Kommentér på:
celica t16 st162 problemer sgr expert

Annonce