{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
7.544 visninger | Oprettet:

Danmarks største indendørs marked {{forumTopicSubject}}

Loppe- og stumpemarked er Danmarks største indendørs marked og breder sig over 23.000 kvadratmeter fordelt på otte store haller, som bliver fyldt til randen med alt fra antikviteter og kræmmerting til reservedele til alverdens motorkøretøjer. Samlet står op mod 400 udstillere klar til at tage imod de mange besøgende.

Leder du efter stumper og reservedele, så er de fire haller for motorentusiaster uden tvivl et besøg værd. Her har du mulighed for at få fingrene i stort set alt, hvad du måtte drømme om til såvel biler som motorcykler, scootere og knallerter.

En stor del af udstillerne har specialviden og mange års erfaring, når det kommer til at samle, reparere eller opgradere køretøjer – og de deler gladeligt ud af både deres varer og ekspertise, så du kan få værdifuld viden med hjem. Samtidig kan du glæde dig til at gå på opdagelse blandt de mange veteranbil-, knallert- og motorcykelklubber, som viser deres forskellige aktiviteter frem på markedet.

Køb dine billetter her: https://www.loppeogstumpemarked.dk/?utm_source=lsm22_bilgalleri_generel&utm_medium=banner&utm_campaign=lsm_webbanner[/url]


Kommentarer på:  Danmarks største indendørs marked
Kommentér på:
Danmarks største indendørs marked

x