{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
9.574 visninger | Oprettet:

Hunter
Hunter
Tilmeldt:
20. sep 2009
Biler: 1 Emner: 7 Svar: 8

Salg af bil uden plader {{forumTopicSubject}}

Hey BG

Når man sælger en bil uden plader og forsikring, er det så bare at give køberen reg. attesten med underskrift på at man har solgt den i bytte for pengene, eller skal den omregistreres på anden vis?

Og kan man uden videre tage på en af SKATs motorcenter og købe prøvemærker så køberen kan køre bilen hjem, og kan man selv bestemme hvilken dag prøvemærket skal gælde for? Altså hvis jeg først skal bruge prøvemærket om 1-2 dage, men køber dem nu og oplyser at de først skal være gyldige fra et bestemt dato og kun i en dag.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Salg af bil uden plader
  • #1   7. okt 2014 Ja det er bare og lave slutseddel og overdrage reg attest & du modtager pengene.

    Prøvepladerne skal han vist selv bestille, du kan hvertfald ikke bestille dem til ham, da du ellers vil stå som fører af bilen med prøvenummerplader


  • #2   7. okt 2014 Ja, nej og ja

  • #3   7. okt 2014 Det korte svar, ja , ja og ja.

    I laver bare en købt-som-beset seddel eller en kvittering der viser at du har solgt bilen til den ny ejer uden nummerplader.

    Du kan købe prøveplader der er gyldige den dato du ønsker, de kan faktisk også bestilles online i god tid og så kommer de med posten.

    Du skal dog huske at det er ham der skal føre bilen der skal købe prøveskiltene !


  • Hunter
    Hunter Tilmeldt:
    sep 2009

    Biler: 1 Emner: 7 Svar: 8
    #4   7. okt 2014 Hvad forskel ville det gøre om prøvepladerne er i mit eller hans navn? De ville vel stadig kun gælde i en dag så han kan køre bilen hjem? Eller kunne de misbruges på anden vis?

  • #5   7. okt 2014 Det er kun den der køber prøvepladerne der må køre i bilen. Da du står som bruger af pladerne, så må han ikke bruge dem. Så han skal selv købe dem, før han må bruge dem

  • Hunter
    Hunter Tilmeldt:
    sep 2009

    Biler: 1 Emner: 7 Svar: 8
    #6   7. okt 2014 Bare iorden. Tak for hjælpen gutter.

  • #7   7. okt 2014 Det med prøveskiltene har noget med forsikring at gøre. Det er derfor. Iøvrigt er det også helt normalt at det er den person der køber bilen der medbringer prøveskilte. For at han kan bestille prøveskilte skal han blot have stelnummer og / eller det sidste registreringsnummer (den nummerplade der sad på bilen før den blev afmeldt).

Kommentér på:
Salg af bil uden plader

Annonce