{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
809 visninger | Oprettet:

afgift på elbiler? {{forumTopicSubject}}

Hey sidder lidt og kigger for sjov på el biler da mig og en kammerats far kom i snak om det en dag, så kigger lidt på nettet efter om der er afgift på disse maskiner da jeg ellers ville finde en vogn i schiews og importere hvis der ikke skal betales afgift, har kigget på skats hjemme side og der står dette:

Lov om registreringsafgift af motorkøretøjer m.v.
Andre afgiftsfrie køretøjer mv.
Eldrevne motorkøretøjer med totalvægt ikke over 2 ton. Fritagelsen gælder indtil udgangen af år 2012. Køretøjerne skal ekspederes hos SKAT, inden registrering efter færdselsloven kan finde sted.

Eldrevne varebiler forsynes med gule nummerplader.

Fritagelsesordningen omfatter kun egentlige eldrevne køretøjer, dvs køretøjer med drivkraftsystem, som udelukkende består af elmotorer. Fritagelsesordningen omfatter således ikke fx køretøjer, der er forsynet med en benzindrevet ladegenerator, som starter og stopper automatisk, når akkumulatorerne har behov herfor.

Der er ikke fastsat andre betingelser om konstruktionen eller for benyttelsen af køretøjerne. El-drevne varebiler vil dog ved registrering med gule nummerplader være omfattet af bestemmelsen i vægtafgiftslovens § 4, stk. 5. Det vil sige, at køretøjerne ikke må benyttes til personbefordring i videre omfang end andre varebiler med denne nummerpladefarve.

Der kan dog ikke stilles krav om, at en varebil fuldt ud skal opfylde de almindelige gældende regler om konstruktion af sådanne køretøjer.
Et el-drevet køretøj skal afgiftsberigtiges efter lovens almindelige regler, hvis køretøjet ændres til at benytte anden drivkraft end elektricitet.

Betyder det at hvis man ombygger til el bil, så skal man først betale vægtafgiften i 2012?

Håber i kan forstå det lidt bedre smiley


Kommentarer på:  afgift på elbiler?
Kommentér på:
afgift på elbiler?

x