{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
982 visninger | Oprettet:

salg af bil privat. {{forumTopicSubject}}

Davs. idag kom der en og kiggede på bilen og de fik lov at prøve bilen. de synes den kørte godt og det hele..

vi har aftalt at vi køre i banken sammen imorgen og derefter køre over og får den omrigistreret
men når den nu står i hende's navn så er min forsikring fri så står hun jo bare uden forsikring eller hvordan??

har hørt noget om at man skal have et forsikrings kort så kan hun få det ordnet på motor kontoret eller hvordan fungere det egenlig?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  salg af bil privat.
  • #2   14. aug 2011 Hun skal have et forsikringsbevis fra sin forsikring med i morgen. Hvis hun ikke kan nå at skaffe et, kan i spørge ved nogle forhandlere om de har et i må få smiley

    Lyder fornuftigt at gøre handlen sammen.


  • #3   14. aug 2011 nu spørger jeg dumt sikker? men jeg ved intet om det her privat salg det er første gang jeg prøver det..

    men hvad er et forsikringsbevis ?


  • #4   14. aug 2011 Ja, hvis det skal være imorgen, har i travlt med at få skaffet et forsikringsbevis, for uden det, får i den ikke omregistret. Normalvist får man jo sit forsikringsselskab til at sende et, men det tager jo normalt 1-2 dage.

  • #5   14. aug 2011 Det er et bevis på at forsikringen vil forsikre bilen. Der er jo folk de forskellige forsikringsselskaber ikke er intresserede i at have som kunder.

  • #6   14. aug 2011 Kan man ikke bare ordne det på motor kontoret så ringer de til ens forsikring selvskab eller sådan går det måske ikke til????

  • #7   14. aug 2011 Forsikringsbevis er en seddel du tager med som bevis på at du har accept fra pålydende forsikringsselskab smiley

  • #8   14. aug 2011 nå okay på den måde.
    men motor kontoret gør ikke noget i at ringe til ens forsikring selvskab eller??


  • #9   14. aug 2011 Du SKAL have et forsikringsbevis med på motorkontoret, og du skal have udfyldt den, og en grøn omregistreringsblanket smiley og så skal du have 380 kroner klar, som det koster. smiley og husk begge dele af den originale registreringsattest smiley

  • #10   14. aug 2011 Kør ind til en hvilken som helst bilforhandler og hør om ikke du kan få et. Køberen ved jo hvilket selskab den skal forsikres af. Forhandleren har også en omregistrerings blanket som i skal udfylde, det i ikke kan hjælper de gerne med på motorkontoret.

    Huske at printe en slutseddel ud fra eks FDM eller bilbasen. En til køber og en til sælger. Så har du dit på det rene


  • #11   14. aug 2011 det en lille seddel man får fra forsikringselskabet, hvor du skriver navn og adresse, køretøj og andre info alt efter hvilket selskab man har, det tager man med ned til motorkontoret, og giver det til dem sammen med det gamle regristreringspapir... og så sender de oplysningerne videre til forsikringsselskabet og meddeler at pr. den dato er bilen omregistreret, og derved ved forsikringsselskabet hvornår det skal starte din forsikringsperiode fra smiley
    og så er det også en form for garanti af at man forsikre sin bil!


  • #12   14. aug 2011 Når din forsikring er afmeldt - så er reglen at hun har optil 3uger fra omregistreringsdato'en til at få fundet sig et selskab at forsikre bilen i.....

    Hvis hun laver skade (ansvarsskade) og hun ikke har fundet et selskab - så dækker din forsikring, selvom den er lukket og opsagt.

    Denne 3-ugers regel gælder i ALLE forsikringselskaber i DK.



  • EMIL G
    EMIL G Tilmeldt:
    maj 2009

    Følger: 2 Emner: 13 Svar: 1.061
    #13   14. aug 2011 Hun ringer til sit selskab og de mailer et med det samme

  • #14   14. aug 2011 Omregistreringsblanketten kan i bare tage på motorkontoret - eller SKAT, som det vel hedder idag. Den står hos dem og tager max 5 min at udfylde. Et forsikringsbevis - ja, i kan bare bruge et hvilket som helst forsikringsbevis. Køberen kan bare senere bestille et andet hos det rigtige forsikringselskab.

Kommentér på:
salg af bil privat.

Annonce