{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Kommentarer på:  e46 320i motorskift
 • #1   24. mar den skal godkendes først

 • #3   25. mar Skal du skifte motor så skift til en 323 motor den er dog begrænset i indsugning men den skifter du til en anden så har den godt 200hk. Så kan du så altid smide bananmanifold på og lidt.

  Men det er den vej de fleste går og så er bilen stadig også lovligt at køre i. Bare husk at få det skrevet ind at du har lagt en 323 motor i den dag den skal sælges.


 • #4   25. mar #3: Vil gerne se noget dokumentation på at anden indsugningsmanifold giver 30hk. Hvis man smider en M50 manifold på giver det efter sigende en smule på toppen, men man mister lidt bundtræk. Dvs. man skal op i 5-6000 omdr. før at det overhovedet er et plus, ellers har du faktisk bare mistet en smule.

  Har hørt at man skal skifte indsugnings- og udstødningsmanifold, knaster og få bilen optimeret før at det er noget som er værd. Det er tilgengæld også en anden investering end bare indsugningsmanifold.


 • #5   25. mar Til TS: En 323i motor passer lige over i hvor du ikke behøver at skifte andet end motor. Du kan også genbruge gearkassen fra 320i hvis du ønsker.

  En 328i passer også lige over i, og burde ikke give drivlinje problemer, men vil ikke love noget. Ifølge Realoem så er drivaksler, differentiale mm. anderledes. Køler, tilslutning osv. burde være det samme som på 320i. Om det betyder noget mht. drivlinje og levetid i praksis tør jeg ikke sige. Men den passer nemt i smiley Har kun læst om 328i motorswap, har selv erfaring med 323i.

  Obs: det kræver selvfølgelig at vi snakker om M52 motorer (dvs. den første E46 320i med 150hk).


 • #6   27. mar tak for svarene smiley
  kender godt til reglen om man ikke skal øge motorenskraft med over 20%, men hvornår skulle man blive taget for det? altså ud over synshallen. politiet kontrolere jo sjældent om motornummer og stelnummerpasser, med mindre det helt åbenlyst


 • #7   28. mar Jeg tror aldrig man vil blive taget for det. Man kan så at sige ikke se forskel på motorerne, de er ens udefra set i et motorrum.

  Til info: Selvom den nye motor er under 20% kraftigere end den gamle er det stadig ulovligt indtil synshal og skat har godkendt ændringen.


Kommentér på:
e46 320i motorskift